Vesti EURO 2024

Entoni Gordon sav u modricama i posekotinama, ali spreman za sledeći meč Engleske na EURO Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.06.2024 13:22
Entoni Gordon, engleski fudbaler, doživeo nezgodu ali ostaje na EURO Guliver/AP Photo/Thanassis Stavrakis
Entoni Gordon, engleski fudbaler, doživeo nezgodu ali ostaje na EURO

Entoni Gordon voli da vozi bicikl, ali mu je takvo uživanje tokom slobodnog dana na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj unalo preselo. Srećom, njegov pad sa dvotočkaša nije prošao s težim posledicama, pa engleski fudbaler ostaje u konkurenciji za meč svog tima i Slovačke, 30. juna (18.00, TV Arena 1 Premium).

Selektor Geret Sautgejt dao je slobodan dan ekipi uoči borbe za četvrtfinale EURO 2024, a vezista Liverpula je vreme bez obaveza iskoristio za vožnju u blizini trening kampa "Gordog albiona". Međutim, ista se neslavno završila jer je igrač pao i dobrom se istumbao, zaradivši brojne posekotine i masnice po licu, rukama i ostatku tela. 

 

 

Srećom, nijedna od njih nije takva da se ne da sanirati, pa je krilni igrač sredine terena ostao na raspolaganju šefu, šta više danas se "družio" s medijima pred start nokaut runde turnira, a samo od pomenutog stručnjaka zavisi da li će Gordon na teren, odnosno koliko će vremena provesti na njemu.

Na šampionatu na kom su Englezi prvo s minimalnih 1:0 pobedili reprezentaciju Srbije, a onda odigrali nerešeno sa Danskom (1:1) i Slovenijom (0:0), pruživši igru ispod nivoa glavnog favorita za osvajanje titule. 

 

Cup tree provided by Sofascore