Vesti EURO 2024

Ovo se Ronaldu nikad nije dogodilo: Završio je grupnu fazu velikog takmičenja bez postignutog gola Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.06.2024 10:28
Kristijano Ronaldo u dresu Portugala na EURO 2024 Tanjug/AP Photo/Andreea Alexandru
Kristijano Ronaldo u dresu Portugala na EURO 2024

Kapiten fudbalske reprezenetacije Portugala, Kristijano Ronaldo prvi put u karijeri nije uspeo da postigne gol u grupnoj fazi nekog velikog takmičenja.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji fudbala, debitovao je na Evroskom prvenstvu 2004. godine kada se upisao u listu strelaca i to kao tinejdžer, a od tada do danas je na svakom velikom takmičenju, bilo da je u pitanju EURO ili Mundijal uspevao da postigne makar po jedan gol u grupnoj fazi.

 

 

Portugal jeste zauzeo prvo mestu u grupi F na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali je u poslednjem kolu iznenađujuće poražen od Gruzije 0:2, a činjenica da nije uspeo da postigne gol izuzuetno je iznervirala Ronalda.

On je posle meča bio vidno utučen, bez obzira što je njegov tim uspeo da ostvari primarni cilj i kao lider grupe se plasira u doigravanje.

 

 

Nakon tog susreta viđena je još jedna neverovatna scena, kada je jedan navijač Portugala, u želji da dođe do svog idola, skočio sa tribine visoke nekoliko metara i pao pod noge Ronaldu, zamalo ga povredivši. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a Kristijano je ostao začuđen potezom navijača.