Vesti EURO 2024

Nekada nije suđeno, fudbal je okrutan: Luka Modrić očajan zbog remija sa Italijom Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.06.2024 23:45
Luka Modrić, kapiten hrvatske selekcije, tužan zbog ispuštene pobede nad Italijom Tanjug/AP Photo/Ebrahim Noroozi
Luka Modrić, kapiten hrvatske selekcije, tužan zbog ispuštene pobede nad Italijom

Od uvodnih minuta drugog poluvremena pa sve do poslednjih sekundi nadoknade vremena Hrvatska je imala u šaci nokaut rundu Evropskog prvenstva za fudbalere, ali je primila gol malo pre zadnjeg sudijskog zvižduka, ostala bez već nacrtane pobede a najverovatnije i mesta u Top 16. Luku Modrića je to slomilo.

Strelac jedinog pogotka za osvajača bronze na poslednjem planetarnom šampionatu teško je pogodio maestralan ili fatalan potez Zakanjija, zavisi iz čije vizure, što se nije ni trudio sakriti u izjavi za Hrvatsku radio i televiziju. 

"Ne znam šta da vam kažem. Fudbal je nekad okrutan i to se danas pokazalo. Šta je, tu je. Nismo zaslužili ovaj gol. Ne znam gde je sudija našao osam minuta da produži. Ako treba da padneš, treba pasti ovako kako smo mi danas. Nije neka ujeha, ali  fudbal je okrutan", rekao je Modrić kroz suze.

 

 

Uspeh je bio pred nosom, publika iz bivše jugoslovenske republike već je ispijala šampanjac, ali... 

"Žao nam je što nije bila pobeda da odemo u drugi krug. Teoretski možemo proći, ali nam se nikad ništa nije poklopilo. Prošlu utakmicu u 95, sad u 98. minutu... Nekad nije suđeno. Na nama se pokazalo da je fufbal okrutan. Videćemo je li vreme za oproštaj, nije sad za te priče", rekao je Modrić za HRT.