Vesti EURO 2024

Mbape se vraća na teren: Za početak na prijeteljskoj utakmici protiv nemačkog drugoligaša Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.06.2024 14:53
Kilijan Mbape u opremi reprzentacije Francuske Tanjug/AP Photo/Mathias Schrader
Kilijan Mbape u opremi reprzentacije Francuske

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske, Didije Dešan odlučio je da njegovi igrači ne treniraju dan nakon remija protiv Holandije u 2. kolu grupe D Evropskog prvenstva u Nemačkoj, već će odigrati još jedan prijateljski meč.

Izbor je i ovoga puta pao na U21 ekipu nemačkog drugoligaša Paderbona, koju su prošle nedelje savladali 7:0, a kako javljaju fracuski mediji na tom susretu će zaigrati i Kilijan Mbape.

 

 

Iskusni stručnjak će na ovom susretu veću minutažu dati igračima koji nisu igrali u jedinom meču na ovom EURO koji je završen bez golova, a među njima bi trebalo da se nađe i novi fudbaler Real Madrida.

Kapiten Francuske je u prvom meču protiv Austrije doživeo povredu nosa, na sreću, izbegao je odlazak na opreciju, ali je Dešan odlučio da ga u petak uveče ne uvodi na teren, pa će ovo biti prilika da se razigra pred ključni duel protiv Poljske.

Taj susret na programu je 25. juna, a rival "trikolora" će biti ekipa koja je prva ostala bez ikakvih šansi da se nađe u dugom krugu Evropskog prvenstva.