Vesti EURO 2024

Znam da možemo da ih iznenadimo: Šeško najavljuje otresitu Sloveniju protiv Engleske Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.06.2024 11:42
Benjamin Šeško, fudbaler Slovenije, nada se pobedi nad Englezima Guliver/AP Photo/Ariel Schalit
Benjamin Šeško, fudbaler Slovenije, nada se pobedi nad Englezima

Posle dva kola C grupe Evropskog prvenstva za fudbalere, reprezentacija Slovenije drži treće mesto s dva remija i dva boda, pa ima šansu da se probije u fazu turnira kada je svaki meč biti ili ne biti. Zbog toga "zmajčeki" najavljuju žestoku borbu sa liderskom Engleskom.

Ostrvljani su i dalje veliki favorit ne samo u pomenutoj konkurenciji već i celog EURO, mada su u minimalnom trijumfu nad "fenjeraškom" ali još neotpisanom Srbijom i remiju sa Danskom ispoljili neočekivanu ranjivost.

"Biće neverovatna utakmica, u to sam siguran. Oni imaju izvanredne igrače na svim pozicijama, ali jednako je uzbudljivo to što mi imamo sjajan tim i što imamo priliku da protiv njih pokažemo šta umemo. Znam da možemo da ih iznenadimo, radujem se toj utakmici", glasno razmišlja Benjamin Šeško.

 

 

Mladi napadač Lajpciga s razlogom je ponosan na ono što nepravendno, unapred, otpisani puleni Matjaža Keka pokazuju na svom novom velikom takmičenju. I nada se da neće spustiti visok nivo sistemski uređene i disciplinovane igre. 

"Dosad smo igrali odlično, moramo da nastavimo u istom ritmu i siguran sam da ćemo zablistati. Možda Engleska trenutno nije na svom najboljem nivou, ali i dalje su odlični. Ipak, sada je najbolja prilika da igramo s njima". 

Iste večeri, 25. juna, u isto vreme (21.00), samo u drugom gradu, igraće Srbija i Danska, koje takođe žele prolazak dalje, a gledaoci TV Arena 1 Premium imaće mogućnost da ova susreta prate u direktnom prenosu. 

 

Standings provided by Sofascore