Vesti EURO 2024

Hari Kejn i dalje veruje u Englesku: To smo iskusili i na prethodnom EP posle remija sa Škotskom... Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2024 21:45
Engleski fudbaler, Hari Kejn, i dalje smatra da Englezi mogu otići do kraja. Tanjug / AP Photo/Thanassis Stavrakis
Engleski fudbaler, Hari Kejn, i dalje smatra da Englezi mogu otići do kraja.

Fudbalska reprezentacija Engleske odigrala je nerešeno sa Danskom u drugom kolu Grupe C Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Ukoliko posle prve utakmice sa Srbijom nije bilo jasno, sada jeste - Sautgejtov sistem je prilično zarđao i ne teče glatko kao što su prognozeri očekivali pre prvenstva. 

Posle još jedne razočaravajuće utakmice u kojoj je favorit čitavog turnira morao da se brani, oglasio se možda i najbolji igrač tima, ali i strelac gola na utakmici sa Danskom, Hari Kejn. 

"Mislim da smo pre turnira rekli da neće biti lakih utakmica i to se pokazuje tačnim. Nismo još na maksimumu, možemo da budemo bolji i sa loptom i bez nje. Mislim da je pokazatelj dobrog tima taj kada se pobeđuje uprkos ne baš najboljoj igri, kao što smo mi činili u poslednje dve utakmice", rekao je Kejn, strelac gola za "Albion", i dodao:

Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Gol Harija Kejna na meču sa Danskom

"Na vrhu smo grupe. Znamo da možemo da se poboljšamo. Znam da će se stvoriti frka kod kuće, da će biti malo razočaranja, ali to smo iskusili i na prethodnom EP posle remija sa Škotskom. Korak po korak, stići ćemo tamo gde želimo".

Evidentno je da u Engleskoj nešto ne štima, naročito kada kao favorit povedu i otvore meč sa golom. 

"Moramo u tome da budemo bolji, u nekim trenucima kao da nismo sigurni na koga da izvršimo pritisak. Probali smo nešto da uradimo u nastavku, ali bilo je teško. Svaka čast i Dancima, zapretili su nam", zaključuje Kejn.

Engleska ima četiri boda, a u poslednjem kolu grupe u utorak igra sa Slovenijom od 21.00 čas. U isto vreme, naš nacionalni tim će se sastati sa Danskom, a oba meča možete pratiti na kanalima TV Arena Sport. 

 

Standings provided by Sofascore