Vesti EURO 2024

Niklas Filkrug slomio ruku navijaču: Nemac iz bolnice pratio prvi meč "pancera" Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.06.2024 21:33
Niklas Filkrug, nemački fudbaler, povredio navijača svoje reprezentacije Guliver
Niklas Filkrug, nemački fudbaler, povredio navijača svoje reprezentacije

Fudbalsko prvenstvo Evrope u Nemačkoj počelo je 14. juna, utakmicom domaće selekcije i Škotske, a četiri dana posle svet je obišla vest o neobičnom stradanju jednog navijača. Krivicom Niklasa Filkruga

Izvesni Kejt Fletman kao i mnogi Nemci godinama je čekao EURO us vojoj domovini, za prisustvo otvarajućem meču EURO 2024 potrošio je 200 evra, da bi silom prilika iz bolnice posmatrao pobedu "pancera".

 

 

Samo zato što je napadač Borusije iz Dortmunda, tokom zagrevanja na "Olimpijskom stadionu" u Berlinu toliko jako udario po lopti da je ona odletela na tribine i tamo pogodila nesrećnog čoveka. 

"Umesto na tribinama, himnu sam pevao na nosilima. Utakmicu sam gledao na telefonu u bolnici", prepričao je svoje Kejt svoje stradanje, a "Bild" ga podelio s javnošću. 

Filkrug je posle utakmice obavešten šta se desilo i kako je nehotice povredio Fletmana, pa je navijaču poslao svoj dres, uz potpis i poruku izvinjenja za bizaran slučaj. 

Nemci put do eliminacione faze traže u konkurenciji Škota, Mađarske i Švajcarske, a sledeći meč igraju s Mađarima, 19. juna u Štutgartu (18.00, TV Arena 1 Premium). 

Standings provided by Sofascore