Vesti EURO 2024

Ima li neko ideju za masku? Kilijan Mbape se našalio na svoj račun Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.06.2024 08:49
Kilijan Mbape nakon preloma nosa na meču sa Austrijom Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino
Kilijan Mbape nakon preloma nosa na meču sa Austrijom

Pobeda koju su reprezentativci Francuske ostvarili na startu Evropskog prvenstva u Nemačkoj nad Austrijom ostala je u senci povrede koju je doživeo najbolji fudbaler ove selekcije, Kilijan Mbape.

Novi prvotimac Real Madrida je u finišu susreta doživeo težak sudar sa reprezentativcem Austrije, Kevimm Dansom i doživeo je prelom nosa.

U ponedeljak uveče ta informacija je bila samo u domenu spekulacija, ali ovoga jutra ona je dobila i svoju zvaničnu potvrdu, nakon što je javljeno da je izbegnuta operacija.

 

 

Ozbiljan je to udarac za selektora Francuske, Didijea Dešana koji bi na određeni vremenski rok mogao da ostane bez prve zvezde tima. Ipak, specijalisti kažu da je novi as Reala imao i sreće prilikom loma jer je kost nameštena, ali nisu želeli da daju bilo kakvu procenu koliko će pauza trajati.

Međutim, sam Mbape nije želeo previše da očajava, pa je čak odlučio da se našali na svoj račun. Naime, on je na društvenoj mreži "X" postavio pitanje svojim pratocima:

"Ima li neko ideju za masku?".

Selekcija Francuske naredni meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj igra u petak, 21. juna protiv selekcije Holandije u Lajpcigu i zaista je veliko pitanje da li će Kilijan Mbape moći da nastupa na tom susretu, odnosno da li će dobiti dozvolu lekara da izađe na teren.