Vesti EURO 2024

Virus trese reprezentaciju Francuske: Koman i selektor najgore prošli

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.06.2024 09:44
Kingsli Koman, fudbaler Francuske, najteže se bori s virusom pred start EURO Guliver/AP Photo/Alessandra Tarantino
Kingsli Koman, fudbaler Francuske, najteže se bori s virusom pred start EURO

Tri dana pred svoj početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj, odnosno utakmice sa Austrijom 17. juna u Dizeldorfu, fudbalska selekcija Francuske bori se s posledicama širenja virusa u ekipi. 

Jedan og glavnih kandidata za osvajanje titule ima veliki broj zaraženih, saznali su i objavili francuski mediji, a svi manje ili više pate od respiratornih problema, obzirom na to da virus napada disajne organe.

Najgore su prošli Kingsli Koman i selektor Didije Dešan, jer ih još muče temperatira, glavobolja i grčevi. Prvotimac Bajerna i vedeta "trikolora" propustio je iz istih razloga jučerašnji trening, a medicinski tim čini sve da ga brzo osposobi za igru. 

"Meni se čini da se situacija popravila i da smo u puno boljem stanju. Ja sam u utorak imao povišenu temperaturu. Možda je od mene sve krenulo. Sada je bolje, ceo tim je bolje, osim Komana, koji je malo bolesniji", izjavio je na konferenciji za medije Osman Dembele, dok mediji nagađaju da li je baš tako.

Šampionat Starog kontinenta počinje danas, a viceprvak sveta sa Mundijala 2022 osim za Austrijancima igra još sa Holandijom i Poljskom za visok plasman u grupi D i prolazak u nokaut rundu 17. po redu izdanja EURO.