Vesti EURO 2024

Imaš dobar tim, samo treba disciplina, tako se pobeđuje: Ibrahimović pohvalio Srbiju i savetovao Piksija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.06.2024 22:35
Zlatan Ibrahimović, fudbalska legenda Švedske, susreo se sa Draganom Stojkovićem. Profimedia
Zlatan Ibrahimović, fudbalska legenda Švedske, susreo se sa Draganom Stojkovićem.

Na marginama test meča u Stokholmu, u kom su najbolji fudbaleri Srbije savladali Švedsku u zadnjoj proveri pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj (14. jun - 14. jul), desio se prijateljski susret selektora "orlova" Dragana Stojkovića i najboljeg domaćinovog igrača svih vremena Zlatana Ibrahimovića. 

Prisutni iz medija tima Fudbalskog saveza Srbije zabeležili su tom prilikom zanimljiv razgovor između Piksija i Ibre, u kom je jedna legenda zelenog pravougaonika pitala, hvalila i savetovala drugu. 

"Je li ti treba igrač?", uz osmeh je upitao Ibra, na šta je Stojković odgovorio "Pomislio sam, neće valjda da uđe da igra". Naravno, Ibra je bio u VIP loži dok susret nije završen a njegov Savez i zemljaci mu priredili svečan ispraćaj u igračku penziju, u kojoj uveliko uživa. 

 

 

"Mogao bih dvedeset minuta sigurno", konstatovao je Zlatan, a naš selektor mu je priznao čime je zadovoljan pred start EURO, na kom "orlovi" igraju u grupiC. "Nema povreda i to je važno, dobro je".

Ibrahimović je očigledno dobro analizirao igru Dušana Tadića i ostalih, pa je konstatovao "Imaš dobar tim, samo treba disciplina". Piksi se nadovezao "Samo ti i 'grinta'", što na italijanskom znači energija. 

Ibrahimović je "orlovima" i njihovom komandantu poželeo sve najbolje u Nemačkoj, a i Stojković je imao šta da mu kaže. "Sve najbolje i hvala ti za sve što si uradio za fudbal".

Ibra je posle rukovanja krenuo svojim putem, da bi ubrzo zastao i ponovio "Disciplina! Tako se pobeđuje". Još da ga naši fudbaleri poslušaju i budu pravi protiv Engleske, Slovenije i Danske.