Srbija na EURO 2024

Privedeni navijači Srbije: Tuča sa policijom i haos pred Dansku Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.06.2024 17:52
Navijači Srbije došli su sukob sa policijom u Minhenu. Tanjug / NEMANJA JOVANOVIĆ
Navijači Srbije došli su sukob sa policijom u Minhenu.

Fudbalska reprezentacija Srbije danas od 21.00 čas igra u Minhenu odlučujući meč Grupe C na EURO 2024. "Orlovi" će se suočiti sa Danskom u nadi da se nađu u osmini finala prestižnog turnira u Nemačkoj. 

Iako je sve u znaku fudbala, uvek postoje oni koji pod uticajem raznolikih okolnosti maše poentu sporta i stvaraju nemile scene oko i na stadionu. Ovaj put su u to nažalost bili upleteni naši navijači. 

Navodno, došlo je do sukoba pristalica Srbije sa policijom. Haos u na trgu Meridijanplac nije započeo zbog provokacija sa danskim navijačima, jer su nemački organi reda i mira uhapsili jednog srpskog navijača, posle čega je došlo do kratkotrajne tuče dve strane.

 

 

Naši ljudi su reagovali burno i počeli da bacaju staklene predmete (flaše), a navodno i stolice kao prisutnim policajcima. Stoga su oni bili prinuđeni da se posluže suzavcem. 

Čitava scena je pretila da rezultira u veoma neprijatnom prizoru, ali je bilo Srba koji su svesno smirivali situaciju i sklanjali one koji su potpirivali sukob, tako da je izbegnut veći problem pred velelepan događaj na "Alijanc" areni. Nadamo se da je gotovo sa tučom, te da će večerašnji meč proći u najboljem miru i redu. 

Podsećamo, pored meča Srbije i Danske, u istom terminu će igrati i "Gordi Albion" sa Slovenijom, i ova utakmice će verovatno imati formativni uticaj na stanje u grupi, tako da oba duela možete pomno ispratiti na kanalima TV Arena Sport.

 

Standings provided by Sofascore