Srbija na EURO 2024

Mitrović zadovoljan rezultatom: Bod vredan kao kuća Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2024 17:01
Aleksandar Mitrović MN Press
Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović, napadač Srbije bio je zadovoljan posle utakmice sa Slovenijom i nerešenim rezultatom 1:1 (0:0). Kako je ocenio srpski as protivnik je bio znatno bolji u prvom poluvremenu, dok je naša selekcija uspela da poveže konce  u nastavku i nametne svoj ritam. 

Ostaje, ipak, žal što Srbija nije iskoristila sve šanse, a naročito za prečkom koju je napadač Al-Hilala pogodio.  

"Ušli smo malo defanzivnije u meč, ali su Slovenci dobro ušli u meč. Dobro su nas skautirali. Prvo poluveme su bili bolji oni, ali smo i pored toga mi imali šanse. Bili ssmo u nastavku hrabriji na lopti, a onda smo primili gol kako samo mi to znamo. Zaslužili smo najmanje bod s obzirom na okolnosti. Fer rezultat na kraju. Bod veliki kao kuća", rekao je Mitrović.

Sada protiv Danske, "Orlovi" moraju ići na sve ili ništa - s obzirom da su sada bodovno izjednačeni sa timom sa Jilanda, dok Slovenci imaju poen više, ali i Englesku pred sobom. 

"Teška utakmica fizički i mentalno, ovde smo svi da damo maksimum. Moraću par poziva da obavim, da Englezi odigraju najbolje što mogu protiv Slovenije. U svakom slučaju da se oporavimo za ova dva dana, spremimo i pokušamo da damo sve od sebe".

Dovršio je komentarom o svom promašaju, odnosno trenutku kada je zatresao konstrukciju gola. 

"To je fudbal milimetri odlučuju. Verujem da će doći će kad bude najbitrebnije", zaključio je Mitrović. 

Sledeću utakmicu, Srbija igra sa Danskom 25. juna od 21.00 čas, a meč možete pratiti na kanalima Arena Premium 1.