Srbija na EURO 2024

Luka Jović posle "zlatnog" gola: Pogodak koji može promeniti sve Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2024 17:10
Luka Jović, fudbaler Srbije, oglasio se posle utakmice sa Slovenijom MN Press
Luka Jović, fudbaler Srbije, oglasio se posle utakmice sa Slovenijom

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa Slovenijom u drugom kolu Grupe C Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Izjednačujući  gol za našu reprezentaciju je u poslednjim sekundama meča postigao Luka Jović, čime je ostavio nade našem timu da se nađe u narednoj fazi takmičenja i postavio konačan rezultat 1:1 (0:0). 

Posle meča, oglasio se heroj našeg nacionalnog tima, napadač Milana, Jović.  Za početak, naš fudbaler je naglasio da njegov gol može sve promeniti, te da se nada da neće izgubiti na značaju, kao onaj protiv Škotske u baražu Lige nacija. 

"Mislim da jeste zato što postoji mogućnost da on bude vrlo bitan. Protvi Škotske sam uradio isto, a tada nismo otišli na EURO, nadam se da će sada biti drugačije", rekao je naš napadač.

Daniel Karmann/dpa via AP

Luka Jović, strelac gola za Srbiju na meču sa Slovenijom

 

Potom je upitan da prokomentariše nastup našeg tima na dve utakmice, i da pruži svoj uvid u meč sa Danskom.  

"Tako je, nema šta, po mom mišljenju smo odigrali dve dobre utakmice, kvalitetne, protiv kvalitetnih protivnika. Prvu utakmicu smo izgubili, mislim da smo zaslužili više, ovu danas da kažem da je nerešen rezultat najrealniji ishod, zbog nekih šansi koje je Slovenija stvorila u prvom poluvremenu. Ništa, pripremamo se, i danas i protiv Engleza smo išli na tri boda, ići ćemo i protiv Danaca. Gas do daske, idemo", dovršio je Luka Jović. 

Sledeću utakmicu, Srbija igra sa Danskom 25. juna od 21.00 čas, a meč možete pratiti na kanalima Arena Premium 1.