Srbija na EURO 2024

Vanja Drkušić, veruje u pobedu Slovenije: Ne vidim razloga da se plašimo Srbije Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.06.2024 18:05
Vanja Drkušić, defanzivac Slovenije Tanjug/AP Photo/Tom Weller/dpa via AP
Vanja Drkušić, defanzivac Slovenije

Fudbaleri Slovenije uspeli su da izbore remi protiv Danske, koja je pre ovog duela važila za favorita statru Evropskog prvenstva.

Povreda Mihe Blažiča ostavila je rupu u odbrani selekcije koju vodi Matjaž Kek , a njega je zamenio Drkušić, koji je bio jedan od najbolje ocenjenih igrača na susretu sa Danskom.

To je fudbal. U fudbalu se stvari veoma brzo menjaju. Uvek sam verovao u svoje kvalitete. I trener mi je pružio mnogo prilika u poslednjih godinu i po dana. Svaki trening koji sam davao, radio sam na 110 odsto. To me je na kraju nagradilo”, rekao je Vanja Drkušić, reprezentativac Slovenije.

 

 

Napadački tandem je možda zakazao protiv Danaca, ali mladi Drkušić veruje da će biti na visini zadatka protiv Orlova.

Uvek kažem da te fudbal nagradi ako radiš dobro, kao što smo mi uradili. Ovog puta nas je konačno nagradio. Siguran sam da će oni dati gol protiv Srbije“.

Osvrnuo se potpom reprezentativac Slovenije i na utakmicu sa Srbijom.

Svesni smo kvaliteta reprezentacije Srbije. Ima ih mnogo. Ali svesni smo i da postoje neke stvari koje možemo da iskoristimo. Daćemo sve da to uradimo. Verujemo da smo sposobni da igramo protiv velikih reprezentacija. Pokazali smo to i protiv Danske. Ne vidim razlog da plašimo mečeva sa Srbijom i Engleskom“, zaključio je Drkušić.