Srbija na EURO 2024

Pomeren trening reprezentacije Srbije: Navijači će imati priliku da ga prate uživo Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.06.2024 21:51
Fudbalska reprezentacija Srbije otvoriće vrata treninga za svoje navijače. MN Press
Fudbalska reprezentacija Srbije otvoriće vrata treninga za svoje navijače.

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Augzburg, gde će biti smeštena tokom grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj, koje traje od 14. juna do 14. jula. I pored manje euforije, podrška nikada ne izostaje, tako da je veliki broj naših navijača doputovao u grad blizu Minhena kako bi dočekao naše "Orlove". 

Stoga, izgleda da će za veliki entuzijazam biti nagrađeni, s obzirom da je naš tim otkazao jutarnji trening, kako bi u popodnevnom terminu, u sredu, mogao da ugosti oko 3000 srpskih navijača na otvorenim pripremama za duel sa Engleskom.

Tako će naše pristalice u Nemačkoj dobiti priliku da pre okršaja u Gelzenkirhenu, isprate našu reprezentaciju i pruže poslednji vetar u leđa pred sukom sa "Gordim Albionom". Trening je zakazan za 17.30 časova. 

MN Press

Reprezentativci Srbije na treningu

Naš domaćin, grad Augzburg, preuzeo je odgovornost oko čitave organizacije, a sve ulaznice za velelepno dešavanje su već raspodeljene. Sigurno da će ovaj događaj dosta podići samopouzdanje izabranika Dragana Stojkovića. 

Reprezentacije Srbije se inače nalazi u Grupi C, a pored "Gordog Albiona", naš nacionalni tim će se sukobiti sa nacionalnim timovima Slovenije  (20. jun, 15.00) i Danske (25. jun, 21.00). Ove mečeve, "Orlovi" će odigrati na "Alijanc" areni u Minhenu. 

Sve mečeve Evropskog šampionata u Nemačkoj možete ispratiti na kanalima TV Arena Sport.