Srbija na EURO 2024

Tadić i Pavlović složno: Naivni golovi, biće sigurno bolje na EURO

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.06.2024 23:30
Strahinja Pavlović protiv Austrije MN Press
Strahinja Pavlović protiv Austrije

Da je bilo dobro nije, jer svaki poraz bolji, ali da će Srbija biti bolja na EURO uverevali su posle poraza od Austrije (1:2). kapiten Dušan Tadić i strelac gola Strahinja Pavlović.

"Najbitnije je da smo imali dobru proveru, dobrog protivnika, da smo dobili dobru takmičarsku utakmicu što je bio plan. Naivno smo primili dva pogotka i to nas je malo poremetilo. U nastavku smo smanjili preko Pavlovića, a onda imali par šansi da izjednačimo. Sve u svemu odlična provera, tako da drago nam je zbog toga i idemo dalje", započeo je Tadić.

Ponovo su rano primljeni golovi.

"Ne znam šta bih rekao. Taj prvi gol imali smo mnoge igrače iza lopte, jednostavno se desi situacija da su oni sami na golmana. Drugi gol je na našu izgubljenu loptu. Treba da analiziramo i da popravimo neke stvari. Idemo dalje da izvučemo pouke i da se pripremamo za EP. Biće mnogo bolje na EURO. Svi su orni, željni tako da što se toga tiče daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat", završio je Tadić.

Strahinja Pavlović je postigao jedini gol za "orlove"u 35. minutu.

"Mislim da smo jako dobro izgledali u drugom poluvremenu. Odlučilo je tih prvih 10 minuta. Znali smo da im je presing najjače oružje i postigli dva gola iz dve šanse. Teško je sada pričati o tome, ali to je ono na čemu moramo da radimo. Lopta se odbije do njih, izvuku nam dva pasa, uđu u šansu. Mislim da smo u tim situacijamaa morali mnogo brže da skupimo prostor i neutrališemo te situacije", smatra Pavlović.

Očeuje defanzivac Salcburga mnogo biolje izdanje u Švedskoj u subotu, a posebno u Nemačkoj.

"Bićemo spremni za EURO. Imamo dve utakmice koje su izuzetne dobre. Austrija igra dobar fudbal. Okrećemo se Švedskoj. Biće drugačija utakmica, ali želimo da pobedimo i spremni da dočekamo Englesku", očekuje Pavlović.