Novak Đoković

Možda poslednji put igram u Srbiji: Đoković pozvao navijače na meč sa Grčkom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.09.2024 22:19
Novak Đoković Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II
Novak Đoković

Novak Đoković govorio je pred meč Dejvis kupa sa Grčkom, koji se igra ovog vikenda, a uoči tog duela istakao je da će možda poslednji put nastupiti pred našim navijačima u Srbiji.

Meč Srbije i Grčke za mesto u Svetskoj grupi Dejvis kupa igra se 14. i 15. septembra, a sutra od 16.30 na programu je "otvoreni trening".

"Poslednji put kada sam igrao pred svojim navijačima bilo je baš u 'Pioniru' pre sedam godina i ne znam da li ću još ikada do kraja karijere igrati ovde. Zato pozivam sve da dođu i podrže nas", rekao je Đoković gostovajući u emisiji na RTS-u i dodao:

MN Press

 

 

"Mene najviše motivišu grend slemovi i igranje za reprezentaciju. Drago mi je što sam još uvek na raspolaganju selektoru Viktoru Troickom, koga znam još iz detinjstva. Pored zlatne medalje iz Pariza i prvog Vimbldona, izdvojio bih taj Dejvis kup 2010. godine. Jer, kada igrate za svoju zemlju, imate saigrače na klupi, selektora, podršku sa tribina. Format je takav da se sve izmenjalo i nemamo mnogo priliku da igramo kod kuće", rekao je najbolji srpski teniser.