Novak Đoković

Englezi "penzionišu" Đokovića zbog čaše vina

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.08.2024 19:18
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena sa ostalim sportistima Srbije na slavlju Tanjug/RADE PRELIĆ/
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena sa ostalim sportistima Srbije na slavlju

Ne postoji trofej koji već nije u teniskoj riznici Novaka Đokovića. Baš sve je osvojio srpski teniser, a mnogi se nadaju da će se posle zlata u Partizu povići sa ATP tura.

Ipak, to je scenario koji neće još dugo videti, jer najbolji sprski sportista nema nameru ovde da stane. 

Nagovestio je Đoković da bi mogao da igra i na OI u Los Anđelesu, međutim Britanci veruju da će srpski teniser mnogo ranije završiti karijeru. 

“Ekspres” je objavio tekst sa analizom Đokovićevog ponašanja posle osvojenog zlata. Oni su naveli da je teniser “prekršio svoje zlatno pravilo” za vreme proslave olimpijske medalje jer je popio i neku čašu vina. 

"Srbin je viđen kako pije alkohol dok slavi sa svojim voljenima u Dubrovniku nakon osvojene medaalje. Đoković je viđen sa nečim što deluje kao šampanjac pre nego što je sa jahte skočio u more", piše britanski “Ekspres”.

U istom tekstu podsećaju na intervju koji je Đoković dao za “Vajs” pre pet godina kada je pričao upravo o tome da retko pije: “Nisam godinama pio". 

"To ne znači da nije Đoković povremeno pio i u prošlosti. Izgleda da ga je omekšao kako se približava penzionisanju", navodi "Ekspres"