Novak Đoković

Incident sa flašicom uzrok poraza Đokovića u Rimu - bio sam van ravnoteže, moram da odradim dodatne analize

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.05.2024 19:48
Srpski teniser Novak Đoković Profimedia
Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković zaustavljen je u trećem kolu Mastersa u Rimu, gde je od njega bio bolji Čileanac Alehandro Tabila sa 2:0 u setovima. Srpski teniser nije pokazao dobro izdanje u prestonici Italije danas. Pošteno se mučio iza osnovne linije, ritern ga nije služio, a posle poraza od Čileanaca rekao je da ga je možda "incident sa flašicom" koštao boljeg rezultata.

Podsetimo, posle trijumfa nad Koretanom Mutuom u drugom kolu, dok je potpisivao autograme navijačima u Rimu, Novaka Đokovića pogodila je flašica sa vodom u glavom.

"Da budem iskren, ne znam da li je incident sa flašicom uticao, moram da proverim. Imao sam baš lagan trening u subotu, nisam osećao ništa, ali nisam se ni osećao isto", rekao je Đoković i dodao:
 

 

 

"Danas, pod velikim stresom, bilo je baš loše, ne u smislu bola, već u smislu ravnoteže. Nije bilo koordinacije. Bio sam potpuno drugačiji igrač od onog od pre dve večeri. Ne znam, možda je imalo uticaj. Moraću da uradim medicinske testove da vidim šta se dešava."

Đoković je ponovio da je situacija sa flašicom definitivno bila nesrećan slučaj, ali da je posle svega izvesno da ipak nije sve u redu.

Na pitanje kako vidi svoje šanse u Parizu, Đoković je bio kratak.

"Da bih imao ikakve šanse da pobedim na Rolan Garosu moralo bi sve da bude bolje", poručio je Đoković.