ATP

Nadal uzvratio komplimentima Đokoviću: Uvek si me terao da idem preko svog limita

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.10.2024 21:13
Novak Đoković i Rafael Nadal Profimedia
Novak Đoković i Rafael Nadal

Rafael Nadal zvanično će otići u penziju sledećeg meseca, a od tenisa će se oprostiti u dresu reprezentacije Španije. Ipak, poslednji meč sa najvećim rivalom odigrao je proriv Novaka Đokovića večeras u Rijadu. 

Velika četvorka polako napušta scenu, posle Mareja, Federera i Nadal je završio profesionalnu karijeru. Ostao je još Đoković, koji je istakao da nema nameru još da se penzioniše. 

"Hvala svima što ste došli. Bilo je ovo sjajnih nekoliko dana. Kako je Novak rekao, jedna od najstrastvenijih publika pred kojima smo igrali", rekao je Rafael Nadal.

Profimedia

Novak Đoković

Posebno se Nadal obratio Đokoviću za koga je rekao da ga je uvek gurao "napred".

"Hvala za sve, za ono što si rekao danas i sve trenutke koje smo delili na terenu. Uvek si me terao da idem preko svog limita 15 godina. Hvala ti za to, verovatno ne bih bio igrač kakav sam bez toga. Čestitam na svim titulama i želim ti sve najbolje u budućnosti".

Zatim se osvrnuo i na ono što će raditi u penziji- 

"Najviše će mi nedostajati verovatno sve. Ispunio sam svoj san da budem profesionalni teniser i to uspešan. Srećnik sam zbog toga. Tako se i osećam i zato bih se svima zahvalio", istakao je Nadal.