ATP

Da popravimo gorak ukus iz Kraljeva: Troicki pred mečeve Dejvis kupa sa Grcima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.09.2024 12:59
Viktor Troicki MN Press
Viktor Troicki

Selektor teniske reprezentacije Srbije, Viktor Troicki, izneo je očekivanja pred mečeve Dejvis kupa protiv Grčke za popunu Svetske grupe. Srbija i Grčka odmeriće snage tokom vikenda u dvorani "Aleksandar Nikolić", a za te duele bivši teniski as na raspolaganju ima Novaka Đokovića, Miomira Kecmanovića, Hamada Međedovića i Dušana Lajovića.

"Hvala svima što ste dosli. Očekujemo isto sutra i prekosutra, da će biti puna dvorana. Dugo nismo igrali u Beogradu, želimo da se vratimo na pobednički niz, da popravimo gorak ukus iz Kraljeva, zato nastupamo u najjačem sastavu, izuzev Lasla koji je povređen. Hvala svima, meni je kao selektoru velika čast i olakšan posao kada imamo najjači tim, iako protiv oslabljenog tima Grčke. Idemo na pobedu, jesmo favoriti, ali nećemo se opustiti", rekao je Troicki na koferenciji za medije.
 

Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

 

 

Osvrnuo se potom Troicku i na činjenicu da će se mečevi igrati u našoj kultnoj dvorani, gde ga, kako kaže, vežu lepe uspomene.

"Drago mi je što igramo u Pioniru, to je posebno mesto za mene i Novaka. Tamo smo trenirali kondiciju maltene svaki dan kao klinci. Zaista lepa sećanja i uspomene", rekao je naš selektor.

Duel sa Grcima otvoriće sutra od 15.00 časova Miomir Kecmanović, koji će se sastati u singlu sa Aristotelisom Tanosom.