ATP

Trening Đokovića na izvol'te: TSS otvara širom vrata hale "Aleksandar Nikolić"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.09.2024 20:09
Novak Đoković, srpski teniser, trenira za Dejvis kup MN Press
Novak Đoković, srpski teniser, trenira za Dejvis kup

Teniska reprezentacija Srbije, predvođena Novakom Đokovićem, 14. i 15. septembra, u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" igra protiv Grčke mečeve za opstanak u Svetskog grupi Dejvis kupa, a Teniski savez Srbije odlučio je da počasti domaće ljubitelje "belog sporta" i pre nego što ekipe ukrste rekete.

Tako što je odlučio da otvori za javnost poslednji trening "orlova" u istoj hali. Dakle, 13. septembra, u intervalu od 16.30 do 18. 30 svi zainteresovani mogu besplatno da gledaju najboljeg tenisera sveta svih vremena, Miomira Kecmanovića, Dušana Lajovića i Hamada Međedovića kako se uigravaju i uvežbavaju za duele sa Helenima. 

 

 

"Dođite da date krila Novaku, Miomiru, Dušanu i Hamadu", navodi se u saopštenju TSS-a, tim povodom, dok je selektor Viktor Troicki danas izneo optimistička očekivanja od svojih donedavnih kolega sa terena.

"Tim nam je kompletan, svi igrači su tu i spremni, motivisani. Uslovi su nam savršeni u Pioniru, prethodnih puta smo ovde pobeđivali, nadamo se da ćemo nastaviti u tom stilu. Vidimo da smo jači, želimo da napravimo dobar start i da se iskupimo za poraz od Slovačke", rekao je na konferenciji za medije Troicki, čiji puleni uveliko treniraju u bivšem "Pioniru".