ATP

Đoković i Siner igrali piklbol: Zagrevanje Srbina i doping grešnika za Otvoreno prvenstvo SAD

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2024 10:15
Novak Đoković i Janik Siner, srpski i italijanski teniser, odmerili snage u piklbolu Guliver
Novak Đoković i Janik Siner, srpski i italijanski teniser, odmerili snage u piklbolu

Novak Đoković i Janik Siner pripadaju samom vrhu liste pretendenata na njujorški teniski tron ovog leta, ali to Srbiju i Italijanu nije smetalo da u pauzi između treninga pred početak zadnjeg Grend slema u sezoni (26. avgust - 8. septembar) odigraju revijalni meč. I to ne u svom sportu već u piklbolu. 

Njih dvojica su učestvovala na događaju, koji je organizovala kompanija "Head", a podrška su im bili koleginica Barbora Krejčikova i piklbol igračica Keli Džo Smit. Uz mnogo dobre energije i zabave, puno slikanja i podeljenih autograma.

Što našeg sportiste, koji je na Otvoreno prvenstvo SAD stigao kao osvajač zlatne medalje na minulim Olimpijskim igrama u Parizu i branilac prošlogodišnje titule US Opena, što vodećeg reketa sveta, čiji su nedavno obelodanjeni dvostruki pad na doping testu i preblaga, samo bodovna, kazna ATP-a predmet opštih polemika. 

Naravno, obijica su gledala da se zaštite od eventualnih povreda, uoči prvih nastupa na jednom od turnira "velike četvroke". Đoković će u ponedeljak na teren, kada će mu rival biti Moldavac Radu Albot, dok će Janik Siner dan posle odmeriti snage sa Makenzijem Mekdonaldom.