ATP

Cicipas poražen, Italijanka Paolini slavila u Sinsinatiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.08.2024 13:30
Stefanos Cicipas, doživeo je novi poraz Guliver/AP Photo/Manu Fernandez
Stefanos Cicipas, doživeo je novi poraz

Britanski teniser Džek Drejper plasirao se u osminu finala Mastersa u Sinsinatiju, pošto je u drugom kolu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa rezultatom 3:6, 6:4, 7:5. Meč je trajao dva sata i 20 minuta.

Drejper je 28. teniser sveta, dok je Cicipas 11. na ATP listi. Drejper će u osmini finala igrati protiv pobednika duela između Norvežanina Kaspera Ruda i Kanađanina Feliksa Ožea Alijasima.

 

 

Danski teniser Holger Rune pobedio je u drugom kolu turnira u Sinsinatiju Portugalca Nuna Borhesa rezultatom 6:3, 7:6. Rune će u osmini finala igrati Španca Karlosa Alkaraza ili Francuza Gaela Monfisa, čiji je meč noćas prekinut zbog kiše. Alkaraz je prvi set dobio 6:4, a Monfis je u taj-brejku drugog seta vodio 3:1.

Italijanska teniserka Jasmin Paolini plasirala se u osminu finala WTA turnira u Sinsinatiju, pošto je jutros u drugom kolu pobedila Ruskinju Anastasiju Potapovu rezultatom 7:6 (7:2), 6:3.

 

 

Meč je trajao sat i 40 minuta. Paolini je peta teniserka sveta, dok je Potapova 44. na WTA listi. Paolini će u osmini finala igrati protiv Ruskinje Mire Andrejeve, koja je u drugom kolu pobedila Karolinu Pliškovu.