ATP

Sada je stvarno kraj za Međedovića u Kicbilu: Drugi poraz od istog čoveka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2024 16:07
Hamad Međedović, srpski teniser, ispao sa turnira u Kicbolu MN Press
Hamad Međedović, srpski teniser, ispao sa turnira u Kicbolu

Hamad Međedović ni iz drugog pokušaja u par dana nije uspeo da pobedi Danijela Galana, pa je srpski teniser danas završio svoju misiju na ATP 250 turniru u Kicbilu - 1:2 (4:6, 7:5, 3:6)-

Na kom nije ni trebalo da učestvuje i ne bi da nesuđeni rival Kolumbijca, Nuno Boržeš, nije odustao od učešća na Otvorenom prvenstvu Austrije i time omogućio našem predstavniku da uđe u glavni žreb, iako je ispao u kvalifikacijama.

Drugi duel starih znanaca trajao je dva sata i 55 minuta. U prvom setu nije bilo brejka sve do 5:4 za Južnoamerikanda, u 10. gemu mladi teniser iz Novog Pazara imao je priliku za izjednačenje, ali je na kraju rival iskoristio treću set loptu.

 

 

U drugom setu oba tenisera su razmenila po brejk, a kod vođstva s 5:4 Galan je mogao da reši meč, ali je prokockao šansu. Hamad je to znao da iskoristi, pa je u naletu obrnuo igricu i borba je otišla u treću rundu. 

Tu je Galanu bio dovoljan jedan brejk da prelomi susret i stigne do druge pobede nad Međedovićem u dva dana. Prethodno je Kolumbijac pobedio u nedelju, u finalu kvalifikacija, takođe rezultatom 2:1 (6:4, 2:6, 6:2).