Vesti iz rukometa

Boris Rojević, trener rukometaša Vojvodine, posle poraza od Kila: Nedostaju nam jake utakmice!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.10.2024 10:20
Boris Rojević, trener rukometaša Vojvodine MN Press
Boris Rojević, trener rukometaša Vojvodine

Rukometaši Vojvodine poraženi su od Kila u drugom kolu grupne faze Lige Evrope, ali srpski šampion pokazao zube nemačkom velikanu i nema za čim da žali.

Odlični su bili izabranici Borisa Rojevića u uvodnim minutima meča, a nošeni podrškom sa tribina malo je nedostajalo da izjednače sredinom drugog dela igre, kad su napravilii seriju 4:0.  Ipak, Kil je pokazao klasu i zasluženo slavio.

"Nama nedostaju jake utakmice da bismo mogli da anuliramo tehničke greške. Da smo ih smanjili i pogodili u zicer situacijama možda bismo bili u egalu.  U drugom poluvremu smo prišli na minus dva, ali Volf je odbranio sve. Ove utakmice su veliko iskustvo, a ključna je sledeće kolo. Užvali smo sjajnom ambijentu, pred skoro 7.000 gledalaca, ali "Slana Bara" je naša hala koja daje veliku akustičnost i atmosferu", rekao je Boris Rojević, trener Vojvodine.

Jovica Nikolić, bio je jedna od najboljih u timu iz Novog Sada, međutim za raspoloženi Kil potrebno je više takviih igrača u timu Vojvodine. 

"Kil je zasluženo pobedio. Hvala ii publici. Igrali smo protiv jednog od najboljih timova. Dali smo sve od sebe. U prvom poluvremenu smo napravili neke tehničke greške. To se ne sme dešavati u ovakoj utakmici. Ali idemo dalje. Čekamo Toralavegu", rekao je Nikolić.