Vesti iz rukometa

Rukometaši Partizana u derbiju kola gostiju Dinamu iz Pančeva, trener Ćirković siguran: Iskustvo je na našoj strani

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.10.2024 16:53
Rukometaši Partizana MN Press
Rukometaši Partizana

Još jedan derbi očekuje rukometaše Partizana. U prva dva kola crno-beli su slavili protiv Vojvodine i Crvene zvezde, dok su u trećem imali nešto lakši zadatak protiv Vranja. 

Sada ih očekuje novi derbi i to protiv Dinama na gostujućem terenu. U minula tri kola Pančevci su zabeležili dve pobede i poraz u prošlom kolu na gostovanju Radničkom iz Kragujevca. 

 

 

"Očekuje nas nezgodno gostovanje ekipi Pančeva koja je ove godine podmlađena i ima jako dobru energiju, posebno na domaćem terenu. Pretpostavljam da će ta energija biti i veća posle negativnog rezultata koji su imali u Kragujevcu. Nama je potrebna ozbiljnost i da na njihovu energiju odgovorimo identičnom energijom. Smatram da su kvalitet i iskustvo na našoj strani", rekao je Đorđe Ćirković, trener Partizana. 

Mladen Šotić ističe da u timu vlada pozitivna atmosfera i da se iz kola u kolo podiže nivo igre.

"U dobrom raspoloženju dočekujemo utakmicu sa Dinamom, dobro smo trenirali cele nedelje. Znamo da neće biti lak meč. Dinamo je kod kuće jak protivnik i po mom mišljenju imaju kvalitet da budu jedan od učesnika plej-ofa. Posle tri uzastopna trijumfa, idemo naravno na pobedu i nadam se da ćemo pokazati da smo u dobroj formi", istakao je Mladen Šotić.

Utakmica se igra u subotu, petog oktobra, sa početkom u 19 časova.