Vesti iz rukometa

Rukometaši Vojvodine spremni za derbi za Partizanom, Boris Rojević ističe: Znamo naš put i cilj, ali ...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.09.2024 18:55
Boris Rojvević, trener rukometaša Vojvodine MN Press
Boris Rojvević, trener rukometaša Vojvodine

Dilema je rešena, rukometaši Vojvodine dočekuju Partizan na startu nove sezone Superlige Srbije u kojoj će se Novosađaani boriti za 12 uzastopnu titulu prvaka. 

Utakmica je na programu u sredu, 18. septembra (TV Arena sport), a igraće se u velikoj dvorani SPENS-a.  Izabrnici Borisa Rojevića su nedavno u Banjaluci savladala Partizanom kada je osvojila Superkup Srbije.

"Srećan sam zbog toga kako smo otvorili sezonu sa dva trofeja, iako smo promenili gotovo pola tima. To dovoljno govori o posvećenosti svih igrača, koji su skoro dva meseca priprema odradili sjajno. Radujemo se svakoj pobedi i svakom novom trofeju. Teško je u kratkom vremenu dva puta pobediti istog rivala, koji zaista ima ogroman kvalitet. Znamo naš put i cilj, igramo kod kuće, iako se dosta priča o tome u kojoj hali će se igrati", rekao je Boris Rojević, trener Vojvodine. 

On je pozvao i navijače da bodre ekipu u sredu protiv Partizana.

"Drago mi je što sam video fer i sportsko ponašanje igrača i obe klupe, svi mi imamo obavezu da budemo pravi sportisti i primer drugima", zaključio je Boris Rojević.