Vesti iz rukometa

Čestitam Vojvodini na trofeju, mi smo pravili greške koje nismo smeli: Crnoglavac nakon poraza u Supekruku Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.09.2024 10:01
Pozdrav rukometaša Partizana i Vojvodine RSS
Pozdrav rukometaša Partizana i Vojvodine

Rukometaši Vojvodine su zasluženo osvojili Superkup Srbije, a Partizan je bez prvog trofeja u sezoni ostao zbog grešaka u igri ove ekipe koje nisu smele da se događaju, kaže prvotimc crno-belih Nikola Crnoglavac.

On je u izjavi za klupski sajt čestitao Novosađanima na trijumfu i rekao da on i njegovi saigrači ne treba da budu previše tužni, jer su prikazali solidnu partiju.

 

 

"Težak meč je iza nas, kako psihlči, tako i fizički. Dobro smo otvrorili meč, a onda su usledile neke greške koje nisu smele da se dogode. Igrali smo protiv kvalitenog tima protiv kojeg moraš da budeš maksimalno koncentrisan svih 60 minuta. Ipak,  mislim da možemo podignute glave da izađemo sa ovog meča, je smo igrali protiv Vojvodine koja je aktuelni šampion i kojoj čestitam na osvojenom trofeju", rekao je Crnoglavac.

Prvotimac kluba sa Banjice je rekao da su on i njegovi saigrači silno motivisani za start šampionata Srbije u kojem Partizan ima izuzetno velike ambicije.

"Već u sredu nas očekuje novi meč, počinje domaći šampionat i mi moramo da budemo fokusirani. Analiziraćemo gde smo grešili i spremni smo za novu borbu i nadamo se pobedi", istakoa je Crnoglavac.

Podsećanja radi, rukometaši Vojvodine će se kao pobednici Superkupa Srbije od 20.15 časova u finalu Svesrpskog kupa boroti protiv banjalučkog Borca, uz prneso na kanalu TV Arena sport 4.