Vesti iz rukometa

Uroš Bregar "probrao" srpske rukometašice za mečeve s Holanđankama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.09.2024 21:42
Jovana Kovačević, srpska rukometašica, vraća se u reprezentaciju Srbije MN Press
Jovana Kovačević, srpska rukometašica, vraća se u reprezentaciju Srbije

Ženska rukometna reprezentacija Srbije 27. i 28. septembra trebalo bi da odigra kontrolne utakmkice s najboljom ekipom Holandije, a selektor našeg tima Uroš Bregar danas je saopštio koga je sve pozvao za ovu akciju.

Jedina veća, ali očekivana, novost je povratak Jovane Kovačević, udato Stanković, nakon što je pauzirala karijeru zbog ispunjene želje da se ostvari kao majka. I to samo pola godine nakon što je rodila dete. 

Odim nje, na spisku su još: Golmani: Jovana Risović, Tatjana Činku, Moli Kubina; Leva krila: Sanja Radosavljević, Tamara Kocić, Aleksandra Stamenić; Pivoti: Marija Petrović, Edita Nuković, Katarina Bojičić; Desna krila. Tijana Simić, Nataša Lovrić, Dunja Radević; Bekovi: Jovana Jovović, Emilija Lazić, Teodora Veličković, Tamara Mandić, Jovana Skrobić, Teodora Majkić, Jovana Ristić, Anđela Janjušević, Milica Ignjatović i Lara Stanić.

Prozivka je zakazana za 22. septembar u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, u Staroj Pazovi, gde će "orlice" trenirati do 26. i polaska u Holandiju. Prvi meč igra se u Den Bošu, a 28. u Almereu. Oba počinju u 19 časova i 30 minuta.