Partnerski sadržaji

MaxBet ostaje premium betting partner Evrolige u Srbiji i Crnoj Gori do 2026. godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.10.2024 19:41
MaxBet i Evroliga nastavljaju saradnju MaxBet promo
MaxBet i Evroliga nastavljaju saradnju

Košarkaška Evroliga i MaxBet nastavljaju plodnu saradnju unaredne dve sezone. Početak prestižnog takmičenja obeležen je specijalnim događajem zapredstavnike medija u MaxBet Sportcaffe-u gde su prisutni imali priliku da se lepo zabave i proveresvoje znanje iz košarke.

MaxBet se prvi put pridružio porodici sponzora Turkish Airlines Evrolige i BKT Evrokupa kao premiumbetting partner u Srbiji i Crnoj Gori u sezoni 2021-22. Sada je ova saradnja produžena i u petoj sezoni.

Odnos između Evrolige i MaxBeta predstavlja savršen spoj za dugoročne strateške interese obe strane.Ekskluzivnost i dugotrajno partnerstvo sa vodećim evropskim takmičenjima u košarci pomažu daMaxBet brend bude još vidljiviji kao jedan od vodećih priređivača igara na sreću u centralnoj i istočnojEvropi.

MaxBet promo

MaxBet PUB KVIZ

 

"Saradnja sa Evroligom nije samo strateški korak za MaxBet, već i snažan signal o posvećenosti daljemunapređenju kvalitetne ponude za ljubitelje sporta. Predstojeće sezone obeležiće još više uzbudljivihtrenutaka, a naši korisnici će imati priliku da uživaju u ekskluzivnim promocijama i nagradama, kao ida postanu deo jedinstvenog sportskog iskustva tokom Evrolige i Evrokupa. Želim da se zahvalimEvroligi na poverenju i podršci koju smo imali do sada. Očekujem da ćemo zajedno nastaviti darazvijamo i osnažujemo našu saradnju, koristeći sve mogućnosti koje nudi premium status, kako bismoobogatili doživljaj naših korisnika i doprineli popularizaciji košarke na tržištima Srbije i Crne Gore", izjavio je Savo Bakmaz, generalni direktor MaxBeta.

"Naše dosadašnje iskustvo sa MaxBetom je bilo izuzetno pozitivno, tako da nam je zadovoljstvo daponovo sarađujemo sa jednim od lidera u sektoru sportskog klađenja i igara na sreću", izjavio je GavejnDejvis, komercijalni direktor Evrolige.

"Srbija i Crna Gora ostaju dva ključna tržišta za Evroligu. MaxBet je odličan partner za Evroligu i radujemo se zajedničkom radu na ostvarivanju vrednosti za ljubiteljekošarke na ovom tržištu."

Kao premium betting partner, MaxBet će imati istaknuto prisustvo na utakmicama Evrolige i Evrokupau Srbiji i Crnoj Gori. To prisustvo obuhvata takmičenja i promocije za gledaoce sa nagradama u viduproizvoda iz asortimana Evrolige i karata za mečeve. U skladu sa sporazumom, MaxBet, čija mrežaobuhvata preko 400 kladionica, kao i onlajn kanale, uskoro će predstaviti novi unapređeni paketreklamnih prava i na utakmicama i na internetu.

Zvanični video MaxBet Evrolige možete da pogledate ovde.