Partnerski sadržaji

KAD SRBIJA IGRA – TIKET NE PADA: Isprati košarkaški spektakl sa stilom uz 100% CASHBACK-a!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.08.2024 18:00
Meridaan Bet Meridian Bet
Meridaan Bet

Uplati karticom bez provizije i igraj na Srbiju!

Da li ste spremni za vrhunac uzbuđenja na košarkaškom terenu? Polufinalni meč Olimpijskih igara donosi okršaj giganata – Sjedinjene Američke Države protiv Srbije. Dva tima sastavljena od vrhunskih svetskih i evropskih igrača, sukobiće se u borbi za finale, obećavajući nam nezaboravnu košarkašku noć.

Naravno, sva pažnja usmerena je ka našim reprezentativcima, a dok isčekujete ovu epsku utakmicu, Meridianbet vam nudi neodoljivu priliku da odigrate tiket, ali i zaradite - za sve nove korisnike koji se registruju, stiže specijalan poklon: 6.000 RSD freebet bez ikakvih uslova! Ali, ni to nije sve - uplatite depozit karticom i igrajte na Srbiju, a Meridianbet vam donosi 100% cashback-a!

Jer kad igra Srbija - tiket NE pada!

Kompletna pravila promocije nalaze se na ovom linku.

Meridianbet ne samo da prati prestižni sportski događaj, već vam donosi i najbolju ponudu za klađenje, sa najvećim kvotama i najraznovrsnijim opcijama za vaše tikete. Od pre-match klađenja do live opklada, svaki trenutak ovog meča možete doživeti na potpuno drugačiji način!

Ne propustite priliku da postanete deo košarkaškog spektakla! Registrujte se odmah na meridianbet.rs, preuzmite bonus dobrodošlice i spremite se za uzbudljivu košarkašku noć!

ZA MEČ SAD – SRBIJA IZDVAJAMO I SLEDEĆE IGRE:

Bogdan Bogdanovoć 19+ poena, kvota 2.29

Filip Petrušev 11+ poena, kvota 2.41

Nikola Jokić 23+ poena, kvota 2.28

 

Jokić daje poen za pobedu, kvota 50

Jokić postiže tri poena sa pola terena, kvota 50

Bogdanović poen za pobedu, kvota 60