Vesti iz ostalih sportova

Živko Gocić, trener VK Novi Beograd optimista pred gostovanje Crvenoj zvezdi: Igraju mnogo brže nego ranije, imaju solidne rezultete, ali...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.10.2024 14:40
Živko Gocić, trener VK Novi Beograd, zna kako protiv crveno-belih MN Press
Živko Gocić, trener VK Novi Beograd, zna kako protiv crveno-belih

Vaterpolisti Novog Beograda gostovaće sutra od 19 časova ekipi Crvene zvezde u meču petog kola Regionalne Premijer lige.

Ovaj meč biće odigran na bazenu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović". Novi Beograd se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 11 bodova, dok je Crvena zvezda osma sa šest.

"U žestokom smo ritmu utakmica, imamo dobre rezultate, ali ne mogu da kažem da sam potpuno zadovoljan igrom koju pružamo. Uvek to može bolje, pa se nadam da ćemo već u narednoj utakmici protiv Crvene zvezde igru podići na viši nivo", rekao je Živko Gocić, trener vaterpolista Novog Beograda.

Osvrnuo se potom i na učinak Crvene zvezde u dosadašnem delu sezone. 

"Što se tiče Crvene zvezde, oni su promenili sastav u odnosu na prošlu godinu. I dalje imaju stabilnost sa dva jaka centra, ali su u spoljnoj liniji dosta podmladili tim. Evidentno je da igraju mnogo brže nego ranije, i imaju solidne rezultete. U svakom slučaju, očekuje nas tradicionalno teško gostovanje".

Novi Beograd je od početka sezone zabeležio četiri pobede u Regionalnoj ligi i dve u Ligi šampiona. Gocić je istakao na meču sa Zvezdom očekuje nastavak trijumfalnog niza.

"Veoma poštujemo narednog protivnika, ali idemo na pobedu. Mislim da imamo kvalitetniji tim i ta razlika u kvalitetu trebalo bi da dođe do izražaja i u bazenu. Ali, ponavljam, moraćemo i te kako da se pomučimo kako bismo upisali nova tri boda", zaključio je Gocić.