Vesti iz ostalih sportova

Vaterpolisti Novog Beograda slavili protiv Jadrana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.10.2024 20:44
Vaterpolisti Novog Beograda, nižu pobede MN Press
Vaterpolisti Novog Beograda, nižu pobede

Vaterpolisti Novog Beograda na domaćem bazenu slavili su protiv ekipe Jadrana iz Herceg Novog sa 15:13 (4:1, 3:6,5:4,3:2).

Na startu utakmice regionalne lige igralo se dosta oprezno sa obe strane, a na prvi gol čekalo se dva minuta. Bunker je probio Vasilije Martinović i doneo prednost domaćem timu. Usledio je period igre kada su oba tima imala po promašaj. Prvo je to uradio Đuro Radović na jednoj strani, potom mu se revanširao igrač Jadrana Danilo Radović. 

Do kraja prve četvrtine za Novi Beograd pogađali su Đuro Radović, Vasilije Martinović i Nikola Lukić, dok je počasni pogodak na četrdeset sekundi pre kraja postigao Aleksandar Ivović. 

 

 

Za razliku od prve četvrtine, Jadran se u potpunosti razigrao u drugoj i stigao do 5:4, zahvaljujući golovima Đorđa Lazića, Aleksandra Ivovića i Jovana Vujovića. Ipak, dodali su gas izabranici Živka Gocića i došli do 6:4. Tu je međutim usledila kriza iz koje do kraja ove četvrtine nisu izašli domaći pa su gosti izjednačili na 7:7.

Klackalic je viđena i u trećoj četvrtini koja je završena sa 12:11 u korist Novog Beograda, da bi Danilo Radović na startu druge četvrtine izjednačio na 12:12. Usledila su tri brza gola domaćih, da bih konačnihj 15:13 postavio Danilo Stupar. 

Najefikasniji u timu Novog Beograda bili su Dimitros Skoumpakis i Vasilije Martinović sa po tri gola, dok je u Jadranu bolji od stalih bio Jovan Vujović sa takođe tri pogotka. 

Standings provided by Sofascore