Vesti iz ostalih sportova

Rašović uoči meča sa Jadranom u LEN Ligi šampiona: Ništa nas ne zanima osim pobede

komentari (0)

Izvor: Tanjug

07.10.2024 13:02
Strahinja Rašović ima velike ambicije Profimedia
Strahinja Rašović ima velike ambicije

Vaterpolisti Radničkog u sredu startuju u grupnoj fazi LEN Lige šampiona i to gostovanjem Jadranu u Splitu u Grupi B. Imaju Kragujevčani velike ambicije, a to je plasman među prve dve ekipe koje će nastaviti takmičenje. 

"Očekuje nas jako zanimljiva utakmica sa odličnom ekipom, predvođenom Lorenom Fatovićem, Markom Bijačem, Jerkom Marinić-Kragićem i ostalim hrvatskim reprezentativcima. U odnosu na prošlu sezonu ostali su bez nekoliko igrača, ali je to sa novajlijama ponovo jedan jako kvalitetan tim, čiji se koncept igre nije promenio. To su, između ostalog, pokazali i za vikend na Novom Beogradu, gde im je pobeda izmakla u finišu", rekao je vaterpolista Radničkog Strahinja Rašović, prenosi zvanični sajt kluba.

On je naveo da je svaki meč u LŠ bitan.

"Nadam se da ćemo biti u formi tempiranoj za LŠ i da će se sleći sav taj minuli rad, koji smo uložili. Svaka od šest utakmica u ovoj fazi je bitna, pa tako i ova koja doduše nije presudna, jer ima još dosta da se igra. Ipak, bilo bi mnogo lakše i lepše ako bismo startovali pobedom. Neće biti lako, početak je sezone i ova nova ekipa ima puno prostora za uigravanje i napredak, ali ništa osim pobede nas ne zanima", zaključio je Rašović.

LEN Liga šampiona, 1. kolo

UTORAK

Grupa A

Novi Beograd - Steaua 18.15
Hanover - Oradea 20.00

Grupa B

Ferencvaroš - Dinamo Tb. 18.15
Jadran Split - Radnički Kg 20.00

SREDA 

Grupa C

Barseloneta - Vašaš 18.15
Marsej - Jadran HN 20.00

Grupa D

Olimpijakos - PRimorac 17.15
Savona - Sabadelj 20.00