Vesti iz ostalih sportova

ULTIMATE OCR trka na Avali: Jedinstvena sportska manifestacija za jačanje tela i duha

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.09.2024 12:59
Ultimate OCR trka Luka Šarac
Ultimate OCR trka

Na istorijskoj planini Avali, 26. oktobra 2024, održava se ULTIMATE OCR trka, jedinstvena manifestacija koja spaja ljubitelje sporta, prirode i adrenalina. Ova trka nije samo izazov za telo, već i za duh – savladajte prepreke koje vas čekaju na stazama koje otkrivaju skrivene lepote Avale i osetite duh zajedništva i timske podrške.

ULTIMATE OCR trka donosi nešto za svakoga, bilo da ste iskusni trkač ili tek ulazite u svet prepreka i avanture. Sa dve različite staze, dizajnirane da odgovaraju različitim nivoima fizičke spremnosti, svi će pronaći svoj izazov:

HARD OCR staza duga 10 km je prava poslastica za one koji traže ozbiljan izazov. Namenjena je najhrabrijima koji žele da testiraju svoje granice kroz teške prepreke i zahtevan teren.

FEEL OCR staza duga 5 km je idealna za početnike ili one koji žele da uživaju u avanturi bez prevelikog pritiska. Savršena je prilika da osetite adrenalin i isprobate svoje sposobnosti u okruženju koje inspiriše.

Ono što ovu trku izdvaja od ostalih jeste specijalna COUPLE kategorija, gde možete učestvovati sa vašim partnerom na stazi od 5km i zajedno savladavati prepreke. Muško-ženski parovi će imati priliku da pokažu svoju snagu i timsku saradnju, jer samo zajedničkim naporima možete savladati svaki izazov.

Za one koji preferiraju timski duh, biće pravi izazov - timski plasman. Uslov za prijavu vašeg tima je da imate najmanje četiri člana – dva muškarca i dve žene. Timski plasman je savršen za one koji veruju u snagu zajedništva i žele da, kao ekipa, osvoje Avalu.

"Ova trka će biti totalno drugačija u odnosu na bilo koju do sada, otkrićemo neke delove Avale koje većina ljudi nije ni znala da postoje, upoznaćemo ih sa ponosnom istorijom ove planine", poručio je Halaj Dejan, kondicioni trener i organizator ove trke.

Avala, sa svojim bogatim kulturnim nasleđem i prirodnim lepotama, pruža savršenu pozadinu za ovu trku. Učesnici će imati priliku da istraže staze koje vode kroz skrivene delove planine, dok se suočavaju sa jedinstvenim preprekama koje ne samo da testiraju njihovu snagu i izdržljivost, već i timsku saradnju i taktičko razmišljanje.

Pridružite se stotinama avanturista na jednoj od najuzbudljivijih trka ove jeseni! Bez obzira da li trčite solo, u paru ili sa timom, čeka vas nezaboravno iskustvo koje će vam doneti ne samo fizičku satisfakciju, već i nova prijateljstva i nezaboravne uspomene.