Vesti iz ostalih sportova

Novi Beograd započeo pobedom: Radnički izgubio od Solarisa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.09.2024 22:30
Vaterpolisti Novog Beograda MN Press
Vaterpolisti Novog Beograda

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su večeras u Beogradu ekipu Primorca rezultatom 14:12 u prvom kolu Regionalne Premijer lige.

Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bio je Angelos Vlahopulos sa pet golova, dok je Miloš Ćuk dodao tri. Kod gostiju, najbolji su bili Marko Mršić i Nika Šušijašvili, koji su postigli po tri pogotka.

Vaterpolisti Novog Beograda su na ovom meču igrali bez Dimitriosa Skumpakisa i prvog golmana Frančeska De Mikelisa. Novi Beograd će u narednom kolu, koje je na programu 5. oktobra dočekati splitski Jadran.

VK Novi Beograd

Vaterpolisti Novog Beograda

Vaterpolisti Radničkog su u Kragujevcu posle peteraca poraženi od Solarisa ukupnim rezultatom 14:13. Meč je u regularnom delu završen bez pobednika, 10:10.

Crvena zvezda je u Beogradu izgubila od Solarisa rezultatom 11:10. Vaterpolisti Juga pobedili su Šabac 19:15, dok je Jadran iz Splita bio bolji od Valisa 18:6.

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog savladali su juče na svom terenu ekipu Mladosti 11:9.

U drugom kolu regionalnog takmičenja sastaće se: Primorac - Primorje, Novi Beograd - Jadran (S), Šabac - Jadran (HN), Solaris - Radnički, Valis - Jug i Mladost - Crvena zvezda.