Vesti iz ostalih sportova

FIBA 3x3 Europe Cup na Areni: Pratite novi pohod Srbije na evropski tron

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.08.2024 18:54
Strahinja Stojačić Tanjug / AP Photo/Frank Franklin II
Strahinja Stojačić

Nema puno odmora za basketaše nakon Olimpijskih igara, budući da je od 22. do 25. avgusta na programu deveto izdanje FIBA 3x3 Evropskog kupa, a sve mečeve moći ćete da gledate na kanalima TV Arena sport.

Ovim turnirom Srbija praktično dominira, budući da je osvojila poslednjih pet Evropskih kupova, a naši basketaši su sigurno gladni novog uspeha, pogotovo nakon što je on izostao na Olimpijskim igrama u Parizu.

Boje Srbije na turniru koji će se održati u Beču braniće Strahinja Stojačić, Marko Branković, Stefan Kojić i Nemanja Barać.

Pored Srbije, na turniru će učestvovati i Austrija, Litvanija, Holandija, Francuska, Španija, Hrvatska, Azerbejdžan, Letonija, Velika Britanija, Nemačka i Švajcarska.

 

 

Kada je u pitanju konkurencija dama, imaćete priliku da gledate: Austriju, Holandiju, Francusku, Nemačku, Mađarsku, Španiju, Italiju, Azerbejdžan, Rumuniju, Letoniju, Ukrajinu i Poljsku.

Na kanalima TV Arena sport od 22. avgusta moći ćete da gledate svaki meč u konkurenciji muškaraca, dok ćete u nedelju (25. avgust) gledati i polufinala, okršaj za treće mesto i finale kod žena.