Vesti iz ostalih sportova

Nismo zaslužili da izgubimo, sramota za naš sport: Živko Gocić razočaran porazom Novog Beograda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.06.2024 12:00
Živko Gocić, trener VK Novi Beograd, smatra da je poraz nezaslužen MN Press
Živko Gocić, trener VK Novi Beograd, smatra da je poraz nezaslužen

Vaterpolisti Novog Beograda neće treću godinu zaredom igrati finale Lige šampiona, jer su pali već na prvom stepeniku Fajnal-fora na Malti, pa je Ferencvaroš otišao u duel sa aktuelnim evropskim prvakom Pro Rekom.

Ovosezonski osvajač oba srpska trofeja i regionalne Premijer lige pao je posle izvođanja peteraca, u dramatičnom raspletu meča u kom je njegov tim četiri minuta osetljve faze utakmice igrao bez Filipa Filipovića, bez prava zamene, jer je jedan od najboljih vaterpolista sveta svih vremena dobio brutaliti isključenje. 

"Ne znam šta kažem. Došli smo na Maltu bez jednog od najboljih igrača Jakšića zbog sudijske greške. Ovde je isključen najbolji igrač sveta. Ne znam šta se dogodilo ali to nije bio udarac. Ponosan sam na momke, svašta su proživeli. Ovo je sramota za naš sport, ne znam ko to i zašto radi. Nismo zaslužili da izgubimo ovu utakmicu", prokomentarisao je razočarano i ljuto trener Živko Gocić, uz obavezne čestitke mađarskom klubu na prolasku. 

Ali, povratka i reprize nema, pa će Novi Beograd morati ovog petka da igra za treće mesto protiv Olimpijakosa. Dok će njegov bivši član Dušan Mandić, na kraju prošle sezone odstranjen iz tima, imati priliku da protiv još jednog kluba iz svoje karijere ponovi odličnu golgetersku partiju iz polufinala FF.