NBANoLimits

Zubac se prisetio Milojevića: Igraš protiv Golden stejta, a Deki nije tu, mnogo mi nedostaje...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.10.2024 20:30
Dejan Milojević MN Press
Dejan Milojević

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac gostovao je sa svojim Klipersima protekle noći Golden stejtu i imao zapaženu ulogu u pobedi svog tima. Sa 23 poena, 18 skokova i šest asistencija, imao je ogromnu rolu u uspehu franšize iz Los Anđelesa, potvrdivši da će biti važan šraf u rotaciji i tekuće sezone, da bi se posle meča na konferenciji za medije prisetio bivšeg trenera Dejana Milojevića, sa kojim je imao prilike da sarađuje 2016. godine u Megi.

Obzirom da je trenersku karijeru u NBA ligi, Milojević gradio u stručnom štabu Voriorsa, Zubac je ovo gostovanje u San Francisku iskoristio da izvoji neku lepu reč o srpskom treneru, koji je početkom ove godine preminuo nakon posledice srčanog udara u Solt Lejk Sitiju.

"Mislim mnogo o njemu. Pogotovo kada dođemo ovde da igramo protiv Voriorsa, a on nije na klupi, teško mi je da gledam to. Bio je fantastičan lik, svaki put kada bih došao ovde išao bih kod njega u stan. Njegova žena bi nam napravila večeru, igrali bismo karte, nešto bismo radili... 

Bio je poseban lik, mnogo sam naučio od njega u Megi, kao i u NBA. Gurao me je da verujem u levi horog i ja sam mu verovao sve što mi je govorio. Mnogo mi nedostaje", izjavio je Zubac.