NBANoLimits

Nikola Jokić samokritičan posle svog novog NBA rekorda: Ne znači da sam igrao dobro

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.10.2024 10:20
Nikola Jokić, košarkaš Denvera, u porazu od Los Anđeles Klipersa Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey
Nikola Jokić, košarkaš Denvera, u porazu od Los Anđeles Klipersa

Nikola Jokić, čovek zvani rekord, obeležio je i prethodnu noć u NBA, sa 41 ubačenim poenom protiv Los Anđeles Klipersa, od čega je većina palo posle sedam trojki. Jer as Denvera nikada nije dao toliko koševa sa linije 6,75 metara a odigrao je skoro 700 mečeva u regularnom delu najjače košarkaške lige na svetu.

Međutim, te brojke, kao ni 7/14 šut za dva i 6/8 sa penala, niti devet skokova i četiri asistencije nisu zadovoljili srpskog reprezentativca. Baš suprotno od toga, pa je lični učinak prokomentarisao u svom skromnom stilu. 

"Samo zato što sam postigao 41 poen danas ne znači da sam igrao dobro", konstatovao je trostruki dobitnk sezonskog MVP priznanja iz Sombora, da bi odmah prešao na još jednu nedovoljno kvalitetnu partiju i izgubljenu bitku bivšeg šampiona na početku nove sezone. 

 

 

"Mislim da svi moramo da budemo bolji. Mislim da ne treba da dovodimo u pitanje moje strpljenje jer sam sa momcima, nisam odvojen od njih. Dakle, samo zato što sam postigao mnogo ne znači da sam igrao dobro ili loše. Mislim da svi moramo da budemo bolji", jasan je Jokić.