NBANoLimits

Energija jeste tu, ali nedostaje nam brži protok lopte: Nikola Jokić posle poraza od Oklahome

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.10.2024 11:08
Nikola Jokić na meču protiv Oklahome Tanjug/AP Photo/David Zalubowski
Nikola Jokić na meču protiv Oklahome

Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je posle debakla Denvera kod kuće od Oklahome da Nagetsi moraju da imaju brži protok lopte jer nisu dobra šuterska ekipa. 

Jokić je otvorio novu NBA sezonu tripl-dablom, dao je16 poena i upisao 13 asistencija i 12 skokova, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Denvera.

"Imali smo dobru energiju na početku, neku vrstu kontrole, tako je bilo do nekoliko minuta pred kraj prve četvrtine. Bili smo tu, ali zapravo i nismo, jer nismo dobro šutirali. Lako su nas prolazili i dolazili u željene pozicije za šut", rekao je Jokić na konferenciji za medije posle utakmice u "Bol Areni" u Denveru i dodao:

 

 

"Mi nismo dobar šuterski tim, izuzev Majkla Portera Džuniora i Džamala Mareja. Većina nas ostalih je 'šarena', ali uglavnom smo prosečni šuteri. Imamo zato nešto drugo, verovatno možemo da budemo bolji i da imamo prednost u nekim drugim stvarima na parketu. Niko nije šutirao dobro, Džamal je imao dobru energiju, odlično je pritiskao, mislim da je bio dobar u odbrani. Pokušavao je da radi dobre stvari. Posle ovakvog poraza ne znam šta da kažem. Šut je bio problem za nas, odbrana nije bila tako loša, ali opet mislim da možemo mnogo bolje."

Denver u narednom meču, u subotu uveče od 23 časa po srpskom vremenu, dočekuje Los Anđeles Kliperse.