NBANoLimits

NBA 360 Multiprenos: Spektakl na Arena Premium 1 kanalu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.10.2024 10:41
Vasilije Micić Tanjug/AP Photo/Michael Conroy
Vasilije Micić

Nova sezona gotovo da nije ni krenula, a već na samom početku imamo i prvi ovosezonski NBA 360 Multiprenos!

Večeras, u noći između petka i subote, od 1 čas nakon ponoći, moći ćete da uživate u najkvalitetnijoj košarci na Arena Sport Premium 1 kanalu u trajanju od nekoliko sati.

Na programu je čak sedam utakmica, a od srpskih igrača na terenu je trebalo da budu kapiten reprezentacije Bogdan Bogdanović i najkorisniji igrač regularnog dela Evrolige, dvostruki najkorisniji igrač završnice najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi, Vasilije Micić, čiji će Atlanta Hoksi i Šarlot Hornetsi ukrstiti koplja.

Nažalost, Bogdanović će propustiti večerašnji duel, jer ima problema sa butnim mišićem i još uvek nije poznato koliko će odsustvotati sa parketa.

Toronto Reptorse će sa klupe predvoditi Darko Rajaković, koji će imati težak zadatak protiv Filadelfija Seventisiksersa na svom parketu.

Nakon multiprenosa, od 4 nakon ponoći, sastaće se Los Anđeles Lejkersi i Finiks Sansi, a očekuje nas duel dva iskusna, maestralna košarkaša, koja i dalje spadaju u sam vrh najboljih igrača lige. Naravno, reč je o Lebronu Džejmsu i Kevinu Durentu.

Uživajte u najboljoj košarci na svetu uz Arena Sport TV!