NBANoLimits

(VIDEO) Hauard "ismejao" Gobera i poručio Minesoti: Bolje da ste meni dali 10 miliona do kraja sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.10.2024 22:04
Dvajt Hauard Guliver/AP Photo/Rick Scuteri, File
Dvajt Hauard

Rudi Gober nedavno je produžio ugovor sa Minesotom na još tri sezone prema kome će inkasirati dodatnih 110 miliona dolara, a takva odluka čelnih ljudi franšize iz Mineapolosa nije naišla na odobravanje 18-godišnjeg NBA veterana i slobodnog agenta - Dvajta Hauarda.

"Dobio je još tri godine? Mogli su meni da daju 10 miliona do kraja sezone, igrao bih za njih (Minesotu)", rekao je Hauard u podkastu Gilberta Arenasa.

Bivši prvi pik sa NBA drafta, koji je trenutno član Tajvan Mustangsa, kritikovao je sportski sektor Timbervulvsa zbog odluke da ovog leta trejduju Karla Entonija Taunsa u Njujork Nikse.

"Nemam ništa protiv Rudija, stvarno, ali, da tek tako trejduju Taunsa... On je bio tamo punih devet godina. Bio je važan šraf u rotaciji i sigurno ne bi dogurali toliko daleko da nije bilo njega. Loša je odluka što su ga oterali, još je pritom otišao u odličan tim", dodao je bivši centar Lejkersa, koji je imao veliku ulogu u osvajanju titule u onoj čuvenoj "korona sezoni".
 

 

 

Podsetimo, četvorostruki defanzivac NBA lige imao je još godinu dana ugovora sa Minesotom, a posle nove saradnje trebalo bi da ostane sa Timbervulvsima do leta 2028.