NBANoLimits

"Bruklin će svim silama krenuti po Dejvisa, cilj je da ga upare sa Kajrijem"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.05.2019 00:00
"Bruklin će svim silama krenuti po Dejvisa, cilj je da ga upare sa Kajrijem" Guliver/Goldener NBA Schriftzug
"Bruklin će svim silama krenuti po Dejvisa, cilj je da ga upare sa Kajrijem"

Kris Brusard, poznati NBA analitičar i dopisnik za Fox Sports, gostovao je u jednom podkastu i izneo zanimljive tvrdnje.

Bruklin će krenuti jako po Entonija Dejvisa i imaju iste šanse da ga dovedu kao i svi drugi zainteresovani timovi.

– izjavio je Brusard, a na pitanje svog kolege zašto baš Bruklin, nastavio je sa svojom teorijom:

Netsi će ovo leto sigurno dovesti makar jednu veliku zvezdu. Očekuje se da to bude Kajri Irving, a baš zbog njega mislim da će onda krenuti u ‘napad’ na Dejvisa. Oni bi bili odličan tandem, a ako bi Kajri potpisao na više godina, to bi onda moglo da privuče i Dejvisa da potpiše novi ugovor sa Netsima, kada mu ovaj postojeći istekne. Pominju se tu mnoga imena još, ali ja mislim da je Irving ključ za dovođenje najveće zvezde Pelikansa.

– dodao je Kris Brusard i zaključio svoje izlaganje:

Neko će reći da Bruklin nema baš velike šanse u odnosu na Lejkerse ili Seltikse, kada je ponuda u pitanju, a ja baš tvrdim suprotno, da imaju velike šanse. Oni bi u taj paket sigurno uključili Dianđela Rasela i Džereta Alena, o Raselu nema šta da pričam, već sada je vrhunski igrač, dok je Alen sjajan atleta, izvrstan bloker, tip igrača koji Pelikansima treba, a tek će da se razvije, mlad je još uvek. Možda bi u ceo posao uključili čak i Kerisa Leverta i Spensera Dinvidija, a sigurno bi poslali i svoja dva pika iz prve runde predstojećeg drafta, koji se nalaze na pozicijama 17 i 27. Bila bi to odlična mlada ekipa koja bi se razvijala oko Zajona.

Zanimljivo tumačenje, mora se priznati, hoće li zaista do ovakvog scenarija i doći, saznaćemo na leto, ali ono što je sigurno, očekuje nas izuzetno uzbudljiv prelazni period i neka “bomba” će svakako pasti, a zašto baš ne i u Bruklin, za koji se već mesecima vezuju brojna velika imena, poput Irvinga, Durenta i Batlera.