NBANoLimits

Rakočević o Jokiću i Nagetsima: Nadam se da će Denver ponovo biti u prilici da osvoji titulu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.10.2024 20:19
Igor Rakočević, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde MN Press
Igor Rakočević, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Igor Rakočević izjavio je danas da očekuje da će Denver ponovo biti u prilici da osvoji titulu u NBA ligi.

Rakočević je danas prisutvovao promocija partnerstva između NBA lige i "Mozzarta", koja je održana u Beogradu.

"Očekujem dosta od nove sezone u NBA, nadam se da će Denver ponovo biti u prilici da osvoji titulu. Jokić je naš najbolji igrač, uživam da gledam njegove poteze. On je ekipu prosečnog kvaliteta digao do samog vrha", rekao je novinarima Rakočević.

On je poručio da NBA liga ima najbolje atlete i najatraktivnije igrače i da je Stef Kari najbolji šuter koji je ikad igrao košarku.

MN Press

Igor Rakočević na utakmici u Areni

"Ekipe su ujednačene, ne mogu da izdvojim neki tim, biće zanimljiva sezona. U NBA ima mnogo više prostora za napad, teren je veći, pravila su takva da se favorizuje ofanzivna igra. Neki od naših igrača su dugo u NBA, oni su se potpuno navikli na igranje na stil koji je drugačiji u odnosu na igru u Evroligi. Možemo biti ponosni na naše igrače", izjavio je Rakočević.

Nekadašnji košarkaš je pohvalio kompaniju "Mozzart" i naglasio da je potrebno da sport ima što više sponzora.

"Drago mi je da je 'Mozzart' uspeo da dostigne taj nivo da sponzoriše NBA ligu, to je velika stvar. Bitno je da sport ima sponzore, to je dobro za našu zajednicu. Najbitinije da što više mladih ljudi krene da se bavi sportom", dodao je Rakočević.