Najave i događaji

Humanitarna trka "Trčim za Kosovo i Metohiju" 27. oktobra na Adi Ciganliji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.10.2024 12:21
Plakat za humanitarnu trku TV Arena sport
Plakat za humanitarnu trku

U želji da se obezbede godišnje stipendije za što više mališana sa Kosova i Metohije, 27. oktobra biće organizovana humanitarnu trku na Adi Ciganliji pod nazivom "Trčim za Kosovo i Metohiju". Organizator trke je humanitarna organizacija "Srpska solidarnost".

Start trke je u 12 časova kod lokala "Aqua Ski" na makiškoj strani, dok podela startnih paketa počinje od 10 časova. Za prva tri mesta, kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji, obezbeđene su vredne nagrade. Svaki učesnik dobija medalju.

Kotizacija za punoletna lica iznosi 3.000 dinara dok je za maloletna 1.500 dinara. Za grupne prijave od 10 i više trkača (klubovi, firme i sl) kotizacija je 2.200 dinara po učesniku.

Svi koji žele da učestvuju u ovom humanitarnoj manifestaciji mogu da se prijave preko mejla [email protected]. Prijavljeni do 20. oktobra, osim startnog paketa i medalje dobijaju i majicu.

Za pojedinačne prijave u mejlu potrebno je navesti ime i prezime, veličinu majice i dostaviti dokaz o uplati. Ukoliko se prijavljuje maloletno lice onda je neophodno priložiti kao potvrdu đačku knjižicu. Grupne prijave moraju se dostaviti putem overenog i potpisanog dopisa u kojem treba navesti podatke učesnika, veličine majica (za prijave do 20.10.) i priložiti dokaz o uplati kotizacije.

TV Arena sport

 

Uplatu izvršiti na račun

160-0000000560970-19

Primalac: Srpska solidarnost, Skerlićeva 12, Beograd

Svrha uplate: Humanitarna trka

Moguće su prijave na dan trke, sa uplatom na licu mesta najkasnije 45 minuta pre početka starta. Za sve neophodne informacije takmičari se mogur raspitati preko brojeva telefona: 062414540 i 0611338789.

"Pozivamo vas da se pridružite.

Svi su dobrodošli. Porodice sa decom i kućnim ljubimcima, šetači i posmatrači.

Dođite da zajedno trčimo, prošetamo, družimo se ali prevashodno učinimo dobro delo za najmlađe čuvare Kosova i Metohije.

Naš Fond je do sada stipendirao 64 dece, od toga ove godine 26. Pomozite da ih bude još više", stoji u poruci "Srpske solidarnosti".