Najave i događaji

Karavan TV Arena sport još jednom posetio Kikindu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.09.2024 13:00
Arenin karavan u Kikindi TV Arena sport/ Screenshot
Arenin karavan u Kikindi

Karavan TV Arena sport nastavlja svoju misiju po Vojvodini gde, kao i ovog leta, za cilj ima da popularizuje zdrav način života među najmlađima, pa je shodno tome organizovan štand sa brojnim aktivnostima za decu, a posle Novog Sada, Sremske Mitrovice Sombora i Vrbasa na red je došla i Kikinda.

Tokom posete ovom gradu, ekipa TV Arene sport imala je prilike da se druži sa lokalcima i razgovara sa okupljenim građanima, a među njima je bila i najtrofejnija strelkinja Kikinde i repreznetativka Srbije, Brankica Zarić.

"Medalja koju su na Olimijskim igrama osvojili Damir Mikec i Zorana Arunović su definitivno pomogli da se streljaštvo popularizuje. Ja vodim trening za devojčiće i od prvog sepetembra svi su krenuli nešto da treniraju i pravo je vreme nakon Pariza da se počne sa treniranjem. Nadam se da je ovo prekretnica i da će deca krenuti više da se bave streljaštvom", počela je Zarić.

Govorila je i o svojim brojnim uspsisma.

"Na Evropskom prvenstvu 2022. godine u Hamaru smo osvojili prvo mesto zajedno sa Jasminom i Zoranom, kao juniorka mogu da se pohvalim da sam na Svetskom prvenstvu osvojila zlatnu medalju u pojedinačnoj i bronzanu u ekipnoj konkurenciji".

Brankica Zarić je na jednom takmičenju učestvovala čak iako je bila u petom mesecu trudnoće, i uspela je da osvoji medalju.

"Bila sam spremna i u petom mesecu da se takmičim u Estoniji na Evropskom prvenstvu, osvojile smo srebrnu medalju. Pre tri nedelje sam počela da treniram, bebica sada i nije više mala, ima godinu dana. Cilj mi je da se prirpemim za Evropsko prvenstvo u martu, do tada će beba još porasti, imam i školaša prvi razared i nije mi teško da sve to uskladim".

Zarić je otrkila i da na kanalima TV Arena sport najviše gleda Englesku ligu, a u njenoj porodici se zna za koga se navija.

"Mi u kući ne možemo bez Arene, porodično gledamo Premijer ligu i navijamo za Liverpul. Ako nekad nešto propustimo, ujutru moramo da vratimo ili da gledamo reprizu".

Inače, TV Arena sport je lider među televizijskim emiterima na Balkanu, uz neverovatno bogat sportski sadržaj. Dominira fudbal, ekskluzivni smo emiteri Premijer lige, Primere La Lige, Serije A, Lige 1, Premijer lige Rusije, belgijske Župiler lige.

Naši gledaoci su navikli i na prenose svih mečeva pod okriljem Evropske fudbalske federacije - UEFA Lige šampiona, UEFA lige Evrope, UEFA Lige konferencija, Superkupa Evrope, UEFA Lige nacija, Evropskog prvenstva.

Fudbala ima i za one najizbirljivije, a nećemo dugo čekati ni na nove košarkaške, rukometne, NFL, atletske, bokserske poslastice na našim mnogobrojnim kanalima. Zato, ostanite uz nas i uživajte.