Najave i događaji

Karavan TV Arene sport ponovo posetio Vrbas

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.09.2024 15:25
Arenin karavan TV Arena sport
Arenin karavan

Karavan TV Arena sport nastavlja svoju misiju po Vojvodini gde, kao i ovog leta, za cilj ima da popularizuje zdrav način života među našim najmlađima, pa je shodno tome organizovan štand sa brojnim aktivnostima za decu, a posle Novog Sada, Sremske Mitrovice i Sombora, na red je ponovo došao da posetimo Vrbas.

Tokom posete gradu u Južnobačkom okrugu, ekipa TV Arene sport imala je prilike da se druži sa lokalcima i razgovara sa okupljenim građanima, a među njima bio je i trener "OK" Vrbas - Dušan Komatina.

"Davne 1952. godine osnovan je "OK" Vrbas i tokom ovih sedam decenija aktivno učestvuje u takmičenjima "OS" Vojvodine. Dok je postojala stara Jugoslavija, takmičili smo i na saveznom rangu, a sada se nadmećemo u ligi Vojvodine. Članovi našeg kluba su mahom srenjoškolci i deca osnovnog školskog uzrasta, tako da su naše ambicije za narednu eventualni plasman u drugu ligu. Brojna deca koja završe u našem klubu, nažalost, odu na dalje studiranje u veće gradove, pa ostajemo bez kontinuiteta i već oformljenih članova, što je negativan trend po nas", rekao je između ostalog Dušan Komatina.

Inače, TV Arena sport je lider među televizijskim emiterima na Balkanu, uz neverovatno bogat sportski sadržaj. Dominira fudbal, ekskluzivni smo emiteri Premijer lige, Primere La Lige, Serije A, Lige 1, Premijer lige Rusije, belgijske Župiler lige.

Naši gledaoci su navikli i na prenose svih mečeva pod okriljem Evropske fudbalske federacije - UEFA Lige šampiona, UEFA lige Evrope, UEFA Lige konferencija, Superkupa Evrope, UEFA Lige nacija, Evropskog prvenstva.

Fudbala ima i za one najizbirljivije, a nećemo dugo čekati ni na nove košarkaške, rukometne, NFL, atletske, bokserske poslastice na našim mnogobrojnim kanalima. Zato, ostanite uz nas i uživajte