Najave i događaji

Arenin karavan posetio Suboticu: Košarka se budi na severu Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.09.2024 18:24
Arenin Karavan u Subotici TV Arena sport
Arenin Karavan u Subotici

Sa ciljem da popularizuje zdrav način života među mlađim naraštajem, Arenin karavan nastavio je svoje putovanje po Vojvodini, gde je posle Sremske Mitrovića, Novog Sada, Rume, Bačke Palanke, Sombora, sada stigao i na sam sever naše zemlje, u Suboticu. 

U prethodnim godinama, Subotica je pretežno bila grad fudbala, ali nedavno je i košarka počela da se budi. Košarkaški klub Spartak izborio je prošle sezone svoje mesto u AdmiralBet ABA ligi, i ove godine će se takmičiti u eliti. 

Povodom velikog uspeha, za TV Arena Sport je govorio Predrag Prlja, sportski direktor KK Spartak

"U prethodnoj sezoni smo ostvarili jedan veliki uspeh, najveći u novijoj istoriji kluba - plasirali smo se u AdmiralBet ABA ligu. To je otpočetka bio cilj, bila je to izuzetno turbulentna sezona, naporna teška, na kraju je cilj ostvaren i svi smo zadovojni. Imali smo sada ove godine naporno leto, trebalo je napraviti novi tim koji će biti konkurentan u ABA ligi", rekao je Prlja i nastavio; 

"Generalne ambicije kluba su da budemo stabilni u narednim godinama u AdmiralBet ABA ligi. Ove godine ćemo se takođe takmičiti u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde nam je cilj ukoliko nam se ukaže prilika da prođemo u i igramo Ligu šampiona. Ne želimo samo da se pojavimo i time zadovoljimo. Klub iz godine u godinu raste, pre tri godine je igrao B ligu, pa prvu, prošle ABA 2 i svake godine smo ostvarivali uspeh. Došli smo do najvišeg cilja, opet ponavljam, želja je da tu budemo stabilni, pa ćemo videti iz godine u godinu šta će se dešavati". 

"Na Areni isključivo volim da gledam emisije o košarci i generalno utakmice. Pratim najviše ABA ligu i omiljena emisija mi je 'U obruču' sa Edinom i Koletom", dovršio je Prlja, čiji klub ćemo naredne sezone moći pratiti na kanalima TV Arena Sport. 

Naši gledaoci su navikli i na prenose svih mečeva pod okriljem Evropske fudbalske federacije - UEFA Lige šampiona, UEFA lige Evrope, UEFA Lige konferencija, Superkupa Evrope, UEFA Lige nacija, Evropskog prvenstva.

Fudbala ima i za one najizbirljivije, a nećemo dugo čekati ni na nove košarkaške, rukometne, NFL, atletske, bokserske poslastice na našim mnogobrojnim kanalima. Zato, ostanite uz nas i uživajte.